Μπενέντιτο για Μέσι: «Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι»

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Αγκούστι Μπενέντιτο, είπε πως ο Μέσι το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αφήσει την ομάδα!

Μπενέντιτο για Μέσι: «Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι»

Όλοι στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, περιμένουν με αγωνία τις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου.

O εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ομάδα, Αγκούστι Μπενέντιτο, μιλώντας στο ESPN, είπε πως το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι είναι να φύγει ο Μέσι.

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι», τόνισε χαρακτηριστικά.