ΑΠΟΕΛ: Τέλος και ο Μικ ΜακΚάρθι!

Σε αναζήτηση προπονητή ξανά ο ΑΠΟΕΛ. Δυο μόλις μήνες μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, «διαζύγιο» και με τον Μικ ΜακΚάρθι. Αναλαμβάνει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Τέλος και ο Μικ ΜακΚάρθι!

Δυο μήνες κράτησε η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Μικ ΜακΚάρθι. Ο Ιρλανδός τεχνικός, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της Κυπριακής ομάδας, αποχώρησε μετά τη νέα ήττα (2-1) αυτή τη φορά από τη Δόξα Κατωκοπιάς!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας του Κυπριακού πρωταθλήματος και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Μετά λοιπόν και την τέταρτη διαδοχική ήττα, με 2-1 αυτή τη φορά από τη Δόξα Κατωκοπιάς είχαμε και την αποχώρηση του Ιρλανδού τεχνικού Μικ ΜακΚάρθι.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει λογικά και επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση για την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για το «διαζύγιο» με τον Μικ ΜακΚάρθι:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Mick McCarthy.

Ευχόμαστε στον κ. McCarthy και στον βοηθό του Terry Connor καλή συνέχεια».

Ο Ιρλανός προπονητής Μικ ΜακΚάρθι είχε ανακοινωθεί από την Κυπριακή ομάδα στις 30 Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε λύσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.