EFL Cup: Στον τελικό η Τότεναμ, 2-0 την Μπρέντφορντ (highlights)

Με γκολ των Σισοκό και Σον η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Μπρέντφορντ στον πρώτο ημιτελικό του EFL Cup και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

EFL Cup: Στον τελικό η Τότεναμ, 2-0 την Μπρέντφορντ (highlights)

Το όνειρο της Μπρέντφορντ για πρόκριση στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο, καθώς η Τότεναμ ήταν αυτή που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με σκορ 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ οι «μέλισσες» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 84' αποβλήθηκε ο Tζος Ντασίλβα.

Οι «πετεινοί» πήραν γρήγορο προβάδισμα στο 12ο λεπτό όταν ο Μούσα Σισοκό σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε -ποιος άλλος- ο Χέουνγκ-Μιν Σον στο 70'.

Πλέον η Τότεναμ περιμένει τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» (7/1, 21.45), προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό του EFL Cup.

Οι συνθέσεις:

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν (71' Ντέιβις), Σισοκό, Χόιμπεργκ (86' Τανγκανγκά), Λούκας Μόουρα (71' Γουίνκς), Εντομπελέ, Σον, Κέιν.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (Τόμας Φρανκ): Ράια, Ντάλσκγααρντ, Πίνοκ, Σόρενσεν, Χένρι, Ντασίλβα, Γιάνελτ (74' Μαρκόντες), Γιένσεν, Μπεουμό (81' Φορς), Τόνι, Κανός (74' Φόσου-Χένρι).