Ο Πελέ αμφισβητεί το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Γιουβέντους με την Ουντινέζε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών, ωστόσο ο Πελέ αμφισβητεί το ρεκόρ του Πορτογάλου άσου...

Ο Πελέ αμφισβητεί το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

O Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ και η Γιουβέντους έφτασε στη νίκη με 4-1 επί της Ουντινέζε.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο έφτασε τα 758 στα 1.035 παιχνίδια με τις ομάδες που αγωνίστηκε στην καριέρα του συν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας, ξεπερνώντας τον Πελέ.

Ο Πελέ, σύμφωνα με τις εταιρείες στατιστικών, είχε σημειώσει 757 τέρματα σε 815 αγώνες, αν κι όπως έγινε με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, ο σύλλογός του, η Σάντος, αμφισβητεί αυτούς τους αριθμούς, καθώς επιμένει ότι ήταν πολύ περισσότερα.

Πλέον, ο Ρονάλντο έβαλε πλώρη για το απόλυτο ρεκόρ, καθώς ο κορυφαίος σκόρερ, Γιόζεφ Μπίτσαν, σταμάτησε να σκοράρει στα 759 γκολ.

Όπως συνέβη και με τον Μέσι, το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επίσης αμφισβητήθηκε, αυτή τη φορά όμως όχι από τη Σάντος αλλά από τον ίδιο τον Πελέ!

Ειδικότερα, ο σπουδαίος Βραζιλιάνος έσπευσε να αλλάξει την περιγραφή της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο Instagram, καθώς στα επιτεύγματά του πρόσθεσε: «Κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών (1.283 γκολ)»!

Τόσο ο Πελέ όσο και η Σάντος προσμετρούν και τα τέρματα που είχε πετύχει ο Βραζιλιάνος στα φιλικά παιχνίδια, αντίθετα οι εταιρίες στατιστικών μετρούν μόνο τα γκολ σε επίσημα ματς, εξ ου και η διαφορά που προκύπτει στους αριθμούς...