Κύπρος: «Λευκή» ισοπαλία ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Βόκολου

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, με τον Λεωνίδα Βόκολο για πρώτη φορά στον πάγκο του, έμεινε στο 0-0 με τον Ερμή.

Κύπρος: «Λευκή» ισοπαλία ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Βόκολου

Χωρίς γκολ το ματς στο «Μακάρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον Ερμή σήμερα (2/1) το απόγευμα, στο πρώτο παιχνίδι για το 2021. Στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν ήρθε η νίκη σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να μένει και με δέκα παίκτες στο τελευταίο τέταρτο.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο με μια ομάδα που αμύνεται καλά και βγαίνει στην κόντρα. Είχαμε αρκετές απουσίες και εγώ είμαι δύο μέρες στην ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος κυρίως από το ανασταλτικό κομμάτι. Είχαμε αρκετά θέματα στο δημιουργικό κομμάτι τα οποία πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Από την στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια, συνεχίζουμε για το επόμενο ματς.

Ο Γκουστάβο προέρχεται από μακρόχρονη απουσία, ήταν μόνο με 2-3 προπονήσεις. Ήταν αρκετά καλός στο πρώτο μέρος αλλά μετά κουράστηκε και ήθελα να τον προστατέψω. Είναι αρκετά πίσω από προπονήσεις» τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόκολος): Καράδαης, Ψάλτης, Μίλετιτς, Σάλι, Γαρουφαλιάς, Μάντζης, Νάνι, Μανρίκε, Γκουστάβο (62' Σαντάνα), Πεχλιβάνης (79'Σωτηρίου), Βαν Κέσελ (53'Κα).

ΕΡΜΗΣ (Σατσιάς): Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ (68'Λέμος), Μέιρα, Ρουσιάς, Κύπρου, Ντίας, Χολτ, Σιντιμπέ (80'Παντελή), Κυριακίδης, Κονέ.