Άρης: Στη λίστα των επιθετικών και ο Σωτηρίου

Ο Πιέρος Σωτηρίου προστέθηκε στη λίστα του Άρη για την ενίσχυση της επίθεσης του και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Αστάνα.

Άρης: Στη λίστα των επιθετικών και ο Σωτηρίου

Την επίθεση του προσπαθεί να ενισχύσει ο Άρης και τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά. Ένα ακόμα προστέθηκε στη μεγάλη λίστα που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία φαίνεται ότι βάζει ψηλά τον πήχη.

Η καλή πορεία που έχει κάνει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα έχει ανοίξει την όρεξη στους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" που ψάχνουν έναν μπακ, ο οποίος θα καταφέρει να τους δώσει το εύκολο γκολ και να κυνηγήσουν το όνειρο μέχρι το τέλος. Ο Άρης θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή μέχρι τα πλέι οφ και γι' αυτό επιχειρεί να ενισχυθεί.

Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ο ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στη λίστα του Άρη. Πρόκειται για τον Κύπριο επιθετικό, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2020 μετακόμισε από την Κοπεγχάγη στην Αστάνα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Καζάκους για να αποκτήσει τον Σωτηρίου με τη μορφή του δανεισμού και να μπει μία οψιόν αγοράς. Το συμβόλαιο του με την Αστάνα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2022.