Μπενζιά: Επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας χάσει ένα δάκτυλο

Ο Γιασίν Μπενζιά προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένα του δάκτυλο.

Μπενζιά: Επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας χάσει ένα δάκτυλο

Τον περασμένο Μάιο ο Γιασίν Μπενζιά είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να χάσει δάκτυλο στο αριστερό του χέρι. Η νέα χρονιά, ωστόσο ξεκίνησε πολύ καλύτερα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη στιγμή είχε φανεί ότι η κατάσταση του Αλγερινού ήταν αρκετά σοβαρή. Ο άσος της Ντιζόν, ωστόσο, την 1η Ιανουαρίου πάτησε το πόδι του στο γήπεδο ξεκινώντας προπόνηση και για τον ίδιο ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή.

Ο προπονητής της Ντιζόν, Στεφάν Ζομπάρ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC τόνισε: «Ο Γιασίν έχει πράγματι τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και δίνει μάχη για να ανακτήσει τη φυσική ακεραιότητα του χεριού του, την κινητικότητα του χεριού του. Έχει άλλα προβλήματα τώρα από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν τον ξανάβλεπα με ποδοσφαιρικά παπούτσια».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά. Εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει το σώμα μου στην προπόνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός.