Φεύγει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μπρούνο Γκασπάρ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μπρούνο Γκασπάρ αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία δεν υπολογίζεται.

Φεύγει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μπρούνο Γκασπάρ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μπρούνο Γκασπάρ και αυτές τις ημέρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στα "λιοντάρια" τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και το πορτογαλικό κλαμπ επιθυμεί να γλιτώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της O Jogo ο ποδοσφαιριστής θέλει να λάβει όλα τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του τα οποία είναι κοντά στο 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Γκασπάρ έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ έως το 2023 και η διοίκηση του συλλόγου του έχει ζητήσει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Σπόρτινγκ είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από τη Φιορεντίνα έναντι 4,7 εκατ. ευρώ. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού και προβλεπόταν οψιόν αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έκαναν χρήση αυτής της οψιόν, αφού και η Σπόρτινγκ δεν έριχνε το ποσό.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής γύρισε στη Λισαβόνα που δεν έχει βρει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Με τον Ολυμπιακό πέρσι έκανε 21 συμμετοχές ως δεξί μπακ. Έπαιξε σε οκτώ ματς του πρωταθλήματος, επτά των πλέι οφ, τέσσερα Κυπέλλου και δύο του Europa League. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο δεν έπαιξε, διότι είχε φύγει από την ομάδα του Πειραιά.