Ρεάλ Μαδρίτης: Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο και περικοπές μισθών

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε συμφωνία για νέα περικοπή των μισθών ποδοσφαιριστών και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν θα γίνει καμία μεταγραφή.

Ρεάλ Μαδρίτης: Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο και περικοπές μισθών

Η οικονομική ζημιά λόγω του κορονοϊού είναι πολύ μεγάλη και στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίσουν να πορεύονται με ένα πλάνο βιωσιμότητας. Η διοίκηση και το προσωπικό του συλλόγου προσπαθεί να εξοικονομήσει πόρους και γι' αυτό το λόγο υπήρξε συμφωνία μείωσης 10% των μισθών έως το τέλος της περιόδου.

Ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ρεάλ συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μείωση των μισθών κάτι που είχε συμβεί και στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Marca" από τη στιγμή που ο σύλλογος προχωράει σε περικοπές μισθών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Η ομάδα της Μαδρίτης με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Μόνο έτσι θα γίνει μεταγραφή από τη διοίκηση της Ρεάλ. Προτεραιότητα για το σύλλογο έχει να διατηρηθεί μία ισορροπία στο οικονομικό σκέλος, διότι οι απώλειες λόγω του κορονοϊού είναι πολύ μεγάλες.