Λεβαντόφσκι: Σε ποιες ομάδες έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ - Και ο Ολυμπιακός στη λίστα (vids)

Ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην καριέρα του.

Λεβαντόφσκι: Σε ποιες ομάδες έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ - Και ο Ολυμπιακός στη λίστα (vids)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020, έχει αποδειχθεί μηχανή του γκολ αγωνιζόμενος με την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν αλλά και με την εθνική Πολωνίας.

Με την ικανότητά του στο σκοράρισμα έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ομάδων τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Λεβαντόφσκι έχει φορτώσει τα δίχτυα πολλών ομάδων αλλά σε μερικές φαίνεται πώς έχει ιδιαίτερη... αδυναμία. Και πρώτη και καλύτερη η Βόλφσμπουργκ στην οποία έχει βάλει 24 γκολ στην καριέρα του!

Ο Λεβαντόφσκι έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ εναντίον της Βόλφσμπουργκ. Εναντίον της σημείωσε και το απίστευτο ρεκόρ: 5 γκολ σε 9 λεπτά.

Στη λίστα με τα θύματα του Πολωνού φονιά περιλαμβάνεται και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στο Νο 23. Ο Λεβαντόφσκι έχει πληγώσει 5 φορές τον Ολυμπιακό σε έξι αγώνες που τον αντιμετώπισε με την Ντόρτμοντ και την Μπάγερν.

Ούτε η σημερινή ομάδα του, η Μπάγερν είχε γλυτώσει. Την βαυαρική ομάδα έχει φιλοδωρήσει με 5 γκολ, συμπεριλαμβανομένου κι ένα χατ τρικ στον τελικό Κυπέλλου του 2012.

Αλλά τι να πει κανείς για την πρώην ομάδα του, που δεν τη λυπήθηκε καθόλου έχοντας σκοράρει εναντίον της Ντόρτμουντ 19 φορές...

Το τοπ 10 με τις ομάδες που έχει σκοράρει ο Λεβαντόφσκι

1. Βόλφσμπουργκ 24 γκολ

2. Σάλκε 20 γκολ

3. Βέρντερ Βρέμης 19 γκολ

4. Ντόρτμουντ 19 γκολ

5. Άουγκσμπουργκ 19 γκολ

6. Φράιμπουργκ 17 γκολ

7. Μάιντς 16 γκολ

8. Αμβούργο 16 γκολ

9. Άϊντραχτ 15 γκολ

10. Ανόβερο 15 γκολ

Δείτε τρία από τα 5 γκολ που έχει σημειώσει ο Λεβαντόφσκι στον Ολυμπιακο