Γκερέρο: Και η Χιχόν υποψήφιος προορισμός για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού

Εκτός από τον Άρη και η Σπόρτινγκ Χιχόν φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γκερέρο: Και η Χιχόν υποψήφιος προορισμός για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού

Για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει ενδιαφερθεί ο Άρης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βλέποντας την ομάδα στα ψηλά πατώματα σκέφτεται την υπέρβαση με τη μεταγραφή του Ισπανού φορ, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε ένα χρόνο ως δανεικός στη Λεγανές, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία, υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ισπανό και μια από αυτές είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν στην οποία ο 30χρονος φορ έχει αγωνιστεί πέντε χρόνια (2011-16).

Η Χιχόν είναι πιθανό να χάσει τον Αλβάρο Βάσκεθ και για να καλύψει το κενό του σκέφτεται να ζητήσει τον δανεισμό του Γκερέρο από τη Νότιγχαμ.

Ο Ισπανός πρώην φορ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κρις Χιούτον και τη φετινή σεζόν έχει κάνει μόλις εννέα εμφανίσεις, τις περισσότερες προερχόμενος από τον πάγκο. Η τελευταία φορά που πάτησε χορτάρι ήταν στην εντός έδρας ήττα από τον Μπρέντφορντ στις αρχές του μήνα.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ προανήγγειλε αποχωρήσεις με δηλώσεις που έκανε στις αρχές της εβδομάδας. Είπε ο Χιούτον:

«Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό των παικτών που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές.

Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».