Σκωτία: Νίκησαν πριν... συγκρουστούν Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Ρέιντζερς και Σέλτικ στους τελευταίους τους αγώνες, πριν τεθούν αντιμέτωπες στο, Σαββατιάτικο, «Old Firm» , επικράτησαν των Σεντ Μίρεν (2-0) και Νταντί Γιουνάιτεντ (3-0) αντίστοιχα  

Σκωτία: Νίκησαν πριν... συγκρουστούν Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Και τώρα οι δύο τους...

Προερχόμενες από νικηφόρα αποτέλεσματα θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Old Firm» του προσεχούς Σαββάτου, 2ης ημέρας του 2021, οι Ρέιντζερς και Σέλτικ, αφού επικράτησαν στους αγώνες τους για την 21η αγωνιστική του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος

Οι πρωτοπόροι «Διαμαρτυρόμενοι» - που θα είναι γηπεδούχοι στην «μητέρα των μαχών» του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου - του Στίβεν Τζέραρντ νίκησαν 2-0 εκτός έδρας την 7η Σεντ Μίρεν, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στο Λιγκ Καπ, από την συγκεκριμένη ομάδα, δύο βδομάδες πριν (16/12).

Ταυτόχρονα έφτασαν τα 13 σερί «τρίποντα», παραμένοντας στο +16 από την αιώνια αντίπαλο και συμπολίτισσα τους (που πάντως έχει 3 ματς λιγότερα), η οποία νίκησε στο «Σέλτικ Παρκ» με 3-0 την Νταντί Γιουνάϊτεντ.

Για την ομάδα του Νιλ Λένον ήταν η 4η σερί επιτυχία. Όλες με μηδενικό παθητικό δείχνοντας έτοιμη για το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Η 21η αγωνιστική:

Τετάρτη (30/12):

Σέλτικ-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-0
(23’ Σόρο, 40’ Τέρνμπουλ, 76’ Έντουαρντ)

Σεντ Τζόνστον-Χάμιλτον 0-0

Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς 0-2
(27’ Ρούφε, 33’ Μορέλος)

Λίβινγκστον-Αμπερντίν (αναβολή)

Χιμπέρνιαν-Ρος Κάουντι 0-2
(25' Πάτον, 76' Σο)

Μάδεργουελ-Κιλμάρνοκ 0-2
(41' Κίτι, 53' πεν. Γουαίτχολ)