«Θέλει Τουρκία ο Λιβάγια», λέει Τούρκος μάνατζερ

Ατζέντης από την Τουρκία που ισχυρίζεται ότι χειρίζεται την μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια δηλώνει ότι ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ επιθυμεί να μετακομίσει στη γειτονική χώρα κι εμπλέκει στο «κυνήγι» του την Μπασάκσεχιρ

«Θέλει Τουρκία ο Λιβάγια», λέει Τούρκος μάνατζερ

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ τόσο θα κορυφώνεται η σχετική φιλολογία.

Άλλωστε από την Πρωτοχρονιά ο Κροάτης διεθνής επιθετικός δύναται να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, για το καλοκαίρι, χωρίς να πέφτει λόγος (αλλά και ...ευρώ) στην ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο αυτό έρχονται οι δηλώσεις Τούρκου ατζέντη, Γκερκέμ Ντεμίρ, που ισχυρίζεται ότι χειρίζεται τη μεταγραφή του 27χρονου στην γειτονική χώρα.

Σύμφωνα μ' αυτόν λοιπόν ο άσος της «Ένωσης», που και στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνδεθεί με τουρκικές ομάδες (Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ), καλοβλέπει την προοπτική να μετακομίσει στη γείτονα, ενώ έβαλε και την Μπασάκσεχιρ στο ...κατόπι του!

«Το συμβόλαιο του Λιβάγια στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Τράμπζονσπορ έκανε μια προφορική πρόταση. Θα είχαμε και μια τηλεδιάσκεψη, η οποία ακυρώθηκε. Ο Λιβάγια θέλει να έρθει στην Τουρκία. Επίσης η Μπασάκσεχιρ ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια. Έχω μιλήσει με τον Μπουρούκ Οκάν (σ.σ. προπονητής της Μπασάκ) για τον Λιβάγια και θα ξαναμιλήσουμε», είπε στο «Radyospor».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος του Λιβάγια με τον οποίο η ΑΕΚ συνεργάζεται όλα τα χρόνια που ο παίκτης είναι στην «Ένωση», ο Ιταλός, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, δηλώνει άγνοια του θέματος.