Ενρίκε Ντάλμπερτ: Αυτά κάνει ο Βραζιλιάνος που απασχολεί τον Ολυμπιακό (vid)

Η πορεία του από την πολιτεία Μπάρα Μάνσα στη Βραζιλία έως το Μιλάνο και την Ίντερ και από εκεί στη Ρεν - Το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και βίντεο με όσα κάνει ο Ενρίκε Ντάλμπερτ στο γήπεδο.

Ενρίκε Ντάλμπερτ: Αυτά κάνει ο Βραζιλιάνος που απασχολεί τον Ολυμπιακό (vid)

Το όνομα αυτού... Ενρίκε Ντάλμπερτ. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο και, εφόσον το σχετικό ρεπορτάζ επαληθευτεί, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στον Ενρίκε Ντάλμπερτ. Αγωνίζεται στη Ρεν με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα (9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), κάτι που φυσικά δεν ικανοποιεί τον παίκτη.

Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1993, ο Ντάλμπερτ Ενρίκε Σάγκας Εστέβο, μεγάλωσε στη γενέτειρά του, τη Μπάρα Μάνσα του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Από τις ακαδημίες της Μπάρα Μάνσα, της Φλουμινένσε και της Φλαμένγκο βρέθηκε στην Ακαντέμικο ντε Βισέου το 2013.

Εκεί είχε 45 συμμετοχές και 2 γκολ και το 2015 πήγε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στη Νις απ' όπου τον Αύγουστο του 2017 τον απέκτησε η Ίντερ και βρέθηκε στο Μιλάνο. Τον Αύγουστο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα και το περασμένο καλοκαίρι με την ίδια μορφή στη Ρεν.

Δείτε αυτά που κάνει στο γήπεδο: