Κάλιαρι: Επιστροφή Ναϊνγκολάν

Με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς από την Ίντερ επιστρέφει στην Κάλιαρι ο Ράτζα Ναϊνγκολάν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάλιαρι: Επιστροφή Ναϊνγκολάν

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν επιστρέφει στην Κάλιαρι δανεικός ως το τέλος της σεζόν, καθώς η συμφωνία με την Ίντερ επιτεύχθηκε απόψε και προβλέπει οψιόν απόκτησης του παίκτη το καλοκαίρι από τους «ροσομπλού» της Σαρδηνίας.

Ο μέσος των «νερατζούρι» δεν είχε χρόνο συμμετοχής από τον Κόντε, αλλά τώρα θα επανενωθεί με τους συμπαίκτες που είχε αφήσει τον Αύγουστο, μετά τον αγώνα με τη Νάπολι.

Η διαπραγμάτευση είχε μια ξαφνική επιτάχυνση, ειδικά λόγω του τραυματισμού του Ρογκ, καθώς για τον Κροάτη μέσο υπάρχει φόβος για ρήξη χιαστών. Η Κάλιαρι κυνηγούσε τον Ναϊνγκολάν μέχρι την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά του Ναϊνγκολάν στο Κάλιαρι. Ο «Νίντζα» είχε αγοραστεί από την Πιατσέντσα το 2010. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ρόμα και ακολούθως στην Ίντερ.

Το 2019 αφίχθη στη Σαρδηνία, και τότε δανεικός από τους «νερατζούρι», αλλά πλέον η φανέλα της Κάλιαρι με τον αριθμό 4 θα είναι και πάλι δική του.