Η Σεντ Ετιέν κοιτάζει την αγορά για... αντι-Ρέτσο

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου αναγκάζει την Σεντ Ετιέν να κοιτάζει την αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού, με τον Έντγκαρ Ιέ σε πρώτο πλάνο.

Η Σεντ Ετιέν κοιτάζει την αγορά για... αντι-Ρέτσο

Η Σεντ Ετιέν περιμένει τις εξελίξεις στην περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου και αναλόγως θα πράξει για το αν θα κινηθεί οριστικά για την απόκτηση αμυντικού ή όχι.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι «στεφανουά» έχουν ξεκινήσει ήδη το «σαφάρι» για να είναι προετοιμασμένοι και ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Εντγκάρ Ιέ της Τράμπζονσπορ που παίζει δανεικός στην Φέγενορντ (σ.σ. είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι).

Ο Ρέτσος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τα τέλη Οκτωβρίου στο ηβικό οστό (σε σημείο της λεκάνης), του έχει προκαλέσει μία φλεγμονή και από τότε δεν έχει ξαναγωνιστεί με την Σεντ Ετιέν, έχοντας μόλις δύο συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν.

Ήρθε λοιπόν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες για να συμβουλευτεί δικό του γιατρό και να δει αν μπορεί να αποφύγει το χειρουργείο. Η Σεντ Ετιέν, ωστόσο, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Ναι μεν θα δώσει λίγο χρόνο ακόμα στον Ρέτσο για να δει πώς θα πάει το θέμα της αποκατάστασής του, αλλά την ίδια στιγμή παρακολουθεί και την αγορά, καθώς έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς.

Τα γαλλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι στο τέλος θα οι «στεφανουά» προχωρήσουν στην απόκτηση ενός στόπερ, καθώς τέτοιου είδους τραυματισμοί, όπως αυτός που έχει ο Ρέτσος, είναι τόσο ύπουλοι που δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς το διάστημα της απουσίας του, αν και εφόσον δεν περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Με το που μπει το νέο έτος, θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση...

Πάντως, προ ημερών ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής του δανεισμού του Ρέτσου.