Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στην Ινδία και εκθειάζει τον Βαλβέρδε

Ο πρώην προπονητής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Ινδίας.

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στην Ινδία και εκθειάζει τον Βαλβέρδε

O Νίκος Τοπολιάτης ύστερα από δώδεκα χρόνια παρουσίας στον Ρέντη, αποτέλεσε τον περασμένο Φεβρουάριο παρελθόν από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Τώρα βρήκε δουλειά στην Ινδία αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Ράουντγκλας Παντζάμπ Κλαμπ (παλαιότερα γνωστή ως Μινέρβα Παντζάμπ Κλαμπ) που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τοπολιάτης σε τοπική ιστοσελίδα μίλησε για το όραμά ενώ αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

«Εργάστηκα, είπε, πάνω από 12 χρόνια στον Ολυμπιακό, ένα πολύ επαγγελματικό κλαμπ που έχει κατακτήσει 45 πρωταθλήματα στην Ελλάδα και πολλά Κύπελλα ενώ παίζει κάθε χρόνο στο Champions League».

Και συνέχισε: «Eίχα διάφορα πόστα στην Ακαδημία βοηθώντας και συμβάλλοντας στη βελτίωση των παικτών από φυσικής, τεχνικής και προσωπικής πλευράς. Αυτό που αποκόμισα είναι το ομαδικό πνεύμα και η σκληρή δουλειά»

Όταν ρωτήθηκε για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα, ο Τοπολιάτης είπε:

«Στον Ολυμπιακό είχα την τύχη να συνεργαστώ με κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές που υπήρξαν είδωλά μου. Ένας από αυτούς ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πρώην παίκτης και μάνατζερ, ένας εξαίρετος προπονητής. Το στυλ παιχνιδιού, το κοουτσάρισμα και οι μέθοδοι προπόνησης επηρέασαν την καριέρα μου ενθαρρύνοντάς με να ανακαλύψω νέους τρόπους και τακτικές για καλύτερα αποτελέσματα στην προπόνηση και τους αγώνες».