Ντιέγκο Κόστα: Τέλος από την Ατλέτικο Μαδρίτης (pic)

Οριστικά τέλος ο Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σήμερα (29/12) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» από τους «ερυθρόλευκους».

Ντιέγκο Κόστα: Τέλος από την Ατλέτικο Μαδρίτης (pic)

Ο Ντιέγκο Κόστα συμφώνησε με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και...έσπασε το συμβόλαιό του, που έληγε στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερος και δεν είχε πάει στην προπόνηση της Δευτέρας, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Σήμερα (29/12) το μεσημέρι η Ατλέτικο Μαδρίτης γνωστοποίησε πως οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, για δεύτερη φορά, με τον Ντιέγκο Κόστα να έχει συνολικά σε δυο θητείες του στην ομάδα της Μαδρίτης, 83 γκολ σε 215 παιχνίδια.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Τότεναμ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν την κίνησή τους το επόμενο διάστημα.

Βέβαια στην Τουρκία, υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού με τους «κολτσονέρος» λύθηκε προκειμένου ο έμπειρος άσος να φύγει από την Μαδρίτη και να συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη, όπου τον... περιμένει η Φενέρμπαχτσε, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Fotomaç».

Ο Ντιέγκο Κόστα, μέσα στον Οκτώβριο υπέστη τον 14ο μυϊκό τραυματισμό του από τότε που επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από τον Ιανουάριο του 2018 δηλαδή όταν και φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα της ομάδας της Μαδρίτης.