Ριβάλντο: «Θέλω να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα σε οποιοδήποτε πόστο»

Ο Ριβάλντο, ένας από τους θρύλους της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία.

Ριβάλντο: «Θέλω να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα σε οποιοδήποτε πόστο»

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και τις καλύτερες των ημερών της και το όραμα είναι να ξεκινήσει η νέα εποχή από τις 24 Ιανουαρίου, όπου θα γίνουν και οι εκλογές του συλλόγου. Ο Ριβάλντο, ένας από τους θρύλους της καταλανικής ομάδας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον σύλλογο σε οποιοδήποτε πόστο ώστε να βοηθήσει την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία.

Αναλυτικά ο «Ρίμπο» είπε:

«Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να επιστρέψω μια μέρα, διότι στη Μπαρτσελόνα ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει μέσα από την επιστροφή μου. Συνεπώς ναι, δεν είναι μυστικό για μένα ότι περιμένω αυτή τη δυνατότητα, γιατί εκεί πέτυχα. Έγραψα μια όμορφη ιστορία στη Μπαρτσελόνα.

Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις με το να αυτοπροταθώ χωρίς κάποια συζήτηση πρώτα. Ο σύλλογος διανύει μια δύσκολη περίοδο, σε περίπλοκους καιρούς. Φυσικά και γνωρίζω τις εξελίξεις για τις εκλογές που θα διεξαχθούν νωρίς το 2021, γιατί εύχομαι τα καλύτερα και να υπάρξει άμεση βελτίωση.

Οποιοσδήποτε ρόλος με τον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω θα ήταν ευπρόσδεκτος για μένα. Το σημαντικό πράγμα είναι να στηρίξω τον σύλλογο και να σιγουρευτώ ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, ακόμη κι αν τώρα πρόκειται να το κάνω εκτός αγωνιστικού χώρου».