Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μου αρέσει να με γιουχάρουν»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του, ως ο καλύτερος παίκτης του 21ου αιώνα, δήλωσε πως του αρέσει όταν τον αποδοκιμάζει ο κόσμος.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μου αρέσει να με γιουχάρουν»

Καλύτερος παίκτης του 21ου αιώνα αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην τελετή των βραβείων Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού, με τα άδεια γήπεδα.

Ο Κριστιάνο μάλιστα επεσήμανε πως θέλει κόσμο στα γήπεδα, λέγοντας πως του αρέσει να ακούει τα γιουχαΐσματα. Ευχήθηκε φυσικά το νέο έτος, ο κόσμος να επιστρέψει στις εξέδρες και να μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες κανονικά και να μη διεξάγονται οι αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών.

«Είναι βαρετό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Εμείς οι ποδοσφαιριστές σεβόμαστε όλα τα μέτρα και το Πρωτόκολλο Υγείας, όμως δεν μου αρέσει να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα. Παίζω για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς. Δεν μου αρέσει που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, είναι πολύ περίεργο. Μου αρέσει όταν με αποδοκιμάζουν.

Όταν έχω τη μπάλα κι ακούω γιουχαΐσματα μου αρέσει. Μακάρι το 2021 να αλλάξουν τα πράγματα και οι κανονισμοί και να ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Γιουβέντους.