Στη… «σέντρα» έβγαλε τον Βέρνερ ο Λάμπαρντ

Ο Τίμο Βέρνερ δεν έχει εγκλιματιστεί στην Τσέλσι και ο προπονητής του Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως πρέπει οι δυο τους να μιλήσουν, καθώς ο Γερμανός δεν δίνει αρκετά. 

Στη… «σέντρα» έβγαλε τον Βέρνερ ο Λάμπαρντ

Ο Τίμο Βέρνερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Τσέλσι, δεν έχει βρει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο προπονητής του Φρανκ Λάμπαρντ τον έβαλε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και πάλι στα φτερά και όχι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 24χρονος Γερμανός δεν κατάφερε να βοηθήσει στα πρώτα 45 λεπτά την ομάδα του και ο Φρανκ Λάμπαρντ, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Χάντσον Οντόι στο ημίχρονο.

Ο τεχνικός της Τσέλσι μάλιστα δεν δίστασε να πει δημόσια πως δεν βοήθησε και συμπλήρωσε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα τα γκολ δεν είναι το μόνο για το οποίο θα κρίνεται ένας επιθετικός, θα μπορούσα να κάνω παραπάνω αλλαγές, αλλά ένιωσα πως θέλαμε ενέργεια άμεσα σε εκείνες τις θέσεις. Ο Τίμο δεν μας έδωσε αρκετά, με ή χωρίς την μπάλα, κάποιοι χρειάζονται ακόμα χρόνο.

Λέω διαρκώς το ίδιο, γιατί είναι διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Θα δούμε για την κούραση, θα μιλήσω μαζί του, αλλά ένιωσα πως έπρεπε να κάνω αλλαγές για να αλλάξει η ροή του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος προπονητής των «μπλε»!