Ναντ: Τα ηνία στον Ρεϊμόν Ντομενέκ!

Ύστερα από αποχή μιας δεκαετίας από τους ποδοσφαιρικούς πάγκους, ο Ρεϊμόν Ντομενέκ προσλήφθηκε για το προπονητικό πόστο της Ναντ!

Ναντ: Τα ηνία στον Ρεϊμόν Ντομενέκ!

Στο πρόσωπο του Ρεϊμόν Ντομενέκ στράφηκαν οι ιθύνοντες της Ναντ, σε μια προσπάθεια να βρουν τον άνθρωπο που θα πετύχει τον φετινό στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού!

Ο 68χρονος, πλέον, τεχνικός επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από περίπου δέκα χρόνια αποχής από τον χώρο σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας να σώσει τα «καναρίνια» που διανύουν μια κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1.

Επί του παρόντος η Ναντ είναι στη 16η θέση της κατάταξης με 15 βαθμούς και μόλις τρεις νίκες σε σύνολο 17 αγώνων, ούσα στο +2 από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Ο Ντομενέκ είναι γνωστός για τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Γαλλίας από το 2004 ως το 2010, έχοντας στο ενεργητικό του μια μεγάλη επιτυχία, αλλά και μια παταγώδη αποτυχία.

Η επιτυχία ήρθε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, εκεί όπου οι «τρικολόρ» έφτασαν μέχρι τον τελικό, για να ηττηθούν από την Ιταλία. Η αποτυχία καταγράφηκε στο επόμενο Μουντιάλ στη Νότια Αφρική το 2010, με τη γαλλική ομάδα να τερματίζει τελευταία στον όμιλο με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες...