Oλυμπιακός: Το μήνυμα του Ραφίνια στη Φλαμέγκο για τη Νέα Χρονιά

Τι είπε ο Ραφίνια κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο για να δει τους πρώην συμπαίκτες του.

Oλυμπιακός: Το μήνυμα του Ραφίνια στη Φλαμέγκο για τη Νέα Χρονιά

Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Ραφίνια με την ολιγοήμερη άδεια που έδωσε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο 35χρονος δεξιός μπακ επέλεξε την πατρίδα του και δεν έμεινε στην Ελλάδα, γιατί ήθελε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του και στους φίλους που έκανε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από το πέρασμά του από την Φλαμένγκο.

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει μία βόλτα και από το προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές του βραζιλιάνικου συλλόγου.

«Ήρθα εδώ για να επισκεφτώ τους φίλους και το προσωπικό και να βρεθώ σε αυτό το περιβάλλον που ήταν το σπίτι μου για ένα χρόνο. Είχαμε πολλές επιτυχίες κι ένα υπέροχο περιβάλλον. Ήταν πολύ καλό που ξαναείδα φίλους. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά στους φίλους της Φλα» είπε ο Ραφίνια στο Fla TV.

Ο Ραφίνια είχε ενημερώσει τον Ολυμπιακό για την απόφασή του να πάει στην Βραζιλία. Άλλωστε, κανείς δεν μπορούσε να του απαγορεύσει να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να γιορτάσει τούτες τις μέρες με τα συγγενικά του πρόσωπα.

Δεν παύει, όμως, να έχει βάλει στην πλάτη του ένα κουραστικό ταξίδι κι ενώ ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.