Φράνσις Αμούζου: «Τον θέλουν Ολυμπιακός, Νότιγχαμ, Άλκμααρ, Κολωνία και Μάιντς» (vid)

Νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν ότι για τον Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ έχουν δείξει ενδιαφέρον Ολυμπιακός, Νότιγχαμ, Κολωνία και Μάιντς

Φράνσις Αμούζου: «Τον θέλουν Ολυμπιακός, Νότιγχαμ, Άλκμααρ, Κολωνία και Μάιντς» (vid)

Για τον Φρανσίς Αμουζού και τον Ολυμπιακό έχουν γράψει και πριν από τρεις μήνες ιστοσελίδες στο Βέλγιο. Σύμφωνα με αυτά ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Άντερλεχτ, ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού.

Αλλά και πριν μια εβδομάδα αγγλικά Μέσα έγραψαν για μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει την Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση Αμούζου.

Σύμφωνα με αυτό είναι πιθανό να καταλήξει στον Ολυμπιακό, μέσω Φόρεστ ο Αμούζου, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Τώρα η βελγική La Dernière Heure αναφέρει ότι η ολλανδική Άλκμααρ είναι έτοιμη να προσφέρει 3 εκ. ευρώ στην Άντερλεχτ για να αποκτήσει τον 21χρονο εξτρέμ.

Συμπληρωματικά γράφει ότι υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, όπως η Μάιντς, η Κολωνία, η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός.
Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του που λέει ότι «αν ο Φράνσις πετύχει περισσότερα γκολ και ασίστ, θα πουληθεί για δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ»

Δείτε βίντεο με τον 18χρονο τότε Αμούζου