Αϊντχόφεν: «Θέλει δανεικό τον Σαλιμπά από την Άρσεναλ»

Αγγλικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Αϊντχόφεν ενδιαφέρεται για τον 19χρονο στόπερ της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά.

Αϊντχόφεν: «Θέλει δανεικό τον Σαλιμπά από την Άρσεναλ»

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ και περιορίζεται σε εμφανίσεις στην Κ23 των κανονιέρηδων.

Ο 19χρονος Γάλλος στόπερ είναι πολύ πιθανό να φύγει δανεικός τον επόμενο μήνα και, σύμφωνα με το Football.london, η Αϊντχόφεν έχει κάνει ήδη πρόταση στην Άρσεναλ

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον Σαλιμπά εκτός από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League ενδιαφέρον έχουν δείξει σύλλογοι από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Σαλιμπά από τη Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2019, αλλά τον άφησε στη γαλλική ομάδα όλη την περασμένη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε την Άρσεναλ ενώ είχε προτάσεις από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τότεναμ και την Έβερτον.

Η Άρσεναλ, που το καλοκαίρι απέκτησε τον Γκάμπριελ και επέκτεινε το συμβόλαιο του Λουίζ, σκόπευε να τον αφήσει και τη φετινή σεζόν στη Σέντ Ετιέν αλλά την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου άλλαξε γνώμη.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που προσδοκούσε ο Σαλιμπά ο οποίος μέχρι τώρα μόνο δύο φορές ήταν στην αποστολή της Άρσεναλ δίχως ωστόσο να παίξει σε επίσημους αγώνες.