Κολίνα για τον τελικό του Champions League 1999: «Η Μπάγερν καλύτερη αλλά ξαφνικά έχασε το τρόπαιο»

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα μίλησε για τον τελικό του Champions League το 1999 ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν, με τους Άγγλους να παίρνουν το τρόπαιο στο φινάλε με τα δυο γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις!

Κολίνα για τον τελικό του Champions League 1999: «Η Μπάγερν καλύτερη αλλά ξαφνικά έχασε το τρόπαιο»

Χαρακτηριστικά, ο Κολίνα δήλωσε:

«Ήταν μία σκληρή σκηνή με τους πρωταγωνιστές τους παίκτες της Μπάγερν επειδή κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών η Μπάγερν ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν έπρεπε να έχει πάρει το ματς.

Και ξαφνικά, δύο λεπτά, δύο γκολ. Εκείνη τη στιγμή ήταν πεπεισμένοι πως είχαν πάρει τη νίκη αλλά ξαφνικά έχασαν το τρόπαιο. Υπήρχαν δύο διαφορετικές στιγμές σε αυτό τον αγώνα. Η μία όπου μία ομάδα παικτών που ήταν πεπεισμένη πως θα κερδίσει, δεν το έκανε, και η άλλη όπου ένα γκρουπ παικτών που δε φαντάστηκαν ποτέ ότι θα νικούσαν, ξαφνικά βρέθηκαν να γιορτάζουν.

Ήταν κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτό που αισθάνθηκα αμέσως ήταν πως έπρεπε να βοηθήσω μερικούς παίκτες της Μπάγερν να σηκωθούν επειδή υπήρχαν ακόμα 20 δευτερόλεπτα παιχνιδιού. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη φυσική δύναμή μου και να σηκώσω αυτούς τους παίκτες για να συνεχίσουν.

Αυτές είναι στιγμές που καταδεικνύουν πραγματικά πόσο παθιάζονται οι ποδοσφαιριστές με αυτό που κάνουν.

Επιπλέον, το ματς αυτό θα μου μείνει αξέχαστο και για την αντίδραση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας τους. Έκαναν έναν εκπληκτικό θόρυβο, σαν τον βρυχηθμό ενός λιονταριού. Το κοντράστ των συναισθημάτων της χαράς και της λύπης είναι πράγματα που δεν μπορώ να ξεχάσω από εκείνο το ματς.

Επίσης, δε θα ξεχάσω και τα θλιμμένα μάτια του Λόταρ Ματέους όταν κοίταξε το τρόπαιο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας