Μέσι: «Υπάρχουν στιγμές, που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος»

Όλη περιμένουν με αγωνία τη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στην  «Sexta» όπου και αναμένεται να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη που θα σοκάρει όλο τον κόσμο!   

Μέσι: «Υπάρχουν στιγμές, που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος»

Για την ώρα βέβαια δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό αναφορικά με την αποκάλυψη του σπουδαίου Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα.

Σε μια νέα προεπισκόπηση της συνέντευξης του, ο Λιονέλ Μέσι αναφέρεται στις δικές του στιγμές που θα ήθελε να περνάει απαρατήρητος ώστε να μπορεί να τις απολαμβάνει με την οικογένεια του.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι προνομιούχος, λόγω όσων έπρεπε να ζήσω, αλλά υπάρχουν στιγμές, που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος και να μπορώ να απολαύσω την μετάβαση μου σε μια αγορά, σ' έναν κινηματογράφο ή ένα εστιατόριο.

Είμαι πάντα ευγνώμων όμως, γιατί η αγάπη που έζησα σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές, ειδικά όταν είμαι με τα παιδιά μου, ότι ναι, θα ήθελα να περάσω απαρατήρητος!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Επαναλαμβάνουμε πως στη συνέντευξή του αυτή, η οποία αναμένεται να δοθεί όλη στη δημοσιότητα, ο Αργεντινός άσος Λιονέλ Μέσι θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που αναμένεται να ταράξει όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.