Σε ομάδα Β’ Ιαπωνίας ο Ντάνι Πογιάτος

O πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος θα κάτσει στον πάγκο της γιαπωνέζικης ομάδας Τοκουσίμα.

 Σε ομάδα Β’ Ιαπωνίας ο Ντάνι Πογιάτος

Δεν άργησε τελικά να βρει ομάδα ο Ντάνι Πογιάτος. Σχεδόν δύο μήνες μετά την απόλυσή του από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός Ισπανός τεχνικός βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στην άλλη άκρη του κόσμου.

Συγκεκριμένα, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Άπω Ανατολή. Η Τοκουσίμα της Ιαπωνίας τού είχε κάνει πρόταση πριν από δύο εβδομάδες και ο Πογιάτος αποφάσισε τελικά να φύγει από την Ευρώπη και να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα πρωτάθλημα όχι τόσο γνωστό, αλλά σε ένα πρωτάθλημα που το χρήμα ρέει άφθονο.

O Πογιάτος πρόλαβε και κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού μόλις σε τρία παιχνίδια, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Το χειρότερο για τους φίλους του «τριφυλλιού», όμως, ήταν η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε.

Είχε χάσει με 0-1 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και με το ίδιο σκορ στην Τρίπολη, ενώ είχε φέρει 1-1 στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ.

Στην προπονητική του καριέρα δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα. Ήταν βοηθός στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στις ομάδες Νέων της Εσπανιόλ και του Μπαχρέιν, βρέθηκε και ως πρώτος προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης Β’, μέχρι που τον πήγε ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό, από τον πάγκο του οποίου αποχώρησε στις 12 Οκτωβρίου.

Πλέον, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Πογιάτος στην μακρινή Ιαπωνία. Η Τοκουσίμα Bόρτις, όπως είναι το πλήρες όνομά της, συμμετέχει στη β’ κατηγορία του γιαπωνέζικου πρωταθλήματος.