Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι παίκτες κατηγορούν τον Δώνη

Κατά του Γιώργου Δώνη έχουν στραφεί οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ που θεωρούν ότι αυτός είναι ο ευθύνεται για το -8 από την κορυφή.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι παίκτες κατηγορούν τον Δώνη

Έντονα αμφισβητείται η θέση του Γιώργου Δώνη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά το 0-0 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ άνοιξε και πάλι η κουβέντα για το αν θα πρέπει να μείνει ο Έλληνας τεχνικός στον πάγκο της ομάδα ή όχι.

Η Μακάμπι φέτος βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ynet.co.il οι ποδοσφαιριστές της κατηγορούν ανοικτά τον Γιώργο Δώνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε την εποχή της προεδρίας του Μίτσελ Γκόλνταρ. Δεν κάνουμε καθόλου τακτική στην προπόνηση, δεν υπάρχει καμία οδηγία μέσα στο παιχνίδι. Φτάνουμε εντελώς απροετοίμαστοι στα παιχνίδια και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ.

Με αυτόν δεν έχουμε καμία τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι πήγαν ένα βήμα προς τα πίσω με αυτόν φέτος. Με τον Ίβιτς ποτέ δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο», αναφέρει το συγκεκριμένο πως λένε οι ποδοσφαιριστές της Μακάμι Τελ Αβίβ. Είναι ατάκες που φέρεται να έχουν ειπωθεί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον Έλληνα προπονητή.