Στη λίστα της Σπαρτάκ Μόσχας ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους πάγκους με τη Σπαρτάκ Μόσχας να εξετάσει πολύ σοβαρά την περίπτωση του.

Στη λίστα της Σπαρτάκ Μόσχας ο Ζαρντίμ

Πριν ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου 2019 ο Λεονάντρο Ζαρντίμ αποτέλεσε παρελθόν για τη Μονακό. Η θητεία του στους Μονεγάσκους ολοκληρώθηκε τότε με τον Πορτογάλο προπονητή από τότε να μην έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει περάσεις ένας χρόνος από τη στιγμή που ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε από τη Μονακό κι ακόμη δεν έχει μπορέσει να βρει ομάδα που θα κοουτσάρει. Στη Ρωσία, ωστόσο, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Ζαρντίμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους.

Ο 46χρονος προπονητής φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης της Σπαρτάκ Μόσχας για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η Σπαρτάκ κάνει μία αρκετά καλή σεζόν και είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά το θέμα είναι ότι ο Ντομενίκο Τεντέσκο θέλει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη Γερμανία.

Ο νυν τεχνικός της Σπαρτάκ λόγω της πανδημίας θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος που έχει προκύψει η Σπαρτάκ "ψάχνεται" για τον αντικαταστάτη του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να φέρεται ότι είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Πορτογάλος κόουτς είχε απασχολήσει της Σπαρτάκ και παλαιότερα, αλλά τότε ο σύλλογος προτίμησε να πάρει τον Τεντέσκο.