Λυκογιάννης: «Δεν προπονούμαι στις εκτελέσεις φάουλ»

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης σκόραρε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Κροτόνε και στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν προπονείται σε αυτόν τον τομέα.

Λυκογιάννης: «Δεν προπονούμαι στις εκτελέσεις φάουλ»

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Μπάμπης Λυκογιάννης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Κάλιαρι. Ο 27χρονος μπακ έχει κάνει έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και μία ασίστ.

Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και το όνομα του συζητιέται πολύ στη γειτονική χώρα. Ο Λυκογιάννης πριν δύο μήνες είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Κροτόνε.

Το έκανε ξανά και κόντρα στην Ουντινέζε και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο και το ματς μάλιστα έληξε 1-1. Ο Λυκογιάννης είναι η δεύτερη φορά που σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο ίδιος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Θα πρέπει να πω πως δεν κάνω πολύ προπόνηση σε εκτελέσεις φάουλ, αλλά γνωρίζω τις ικανότητες μου σε αυτό το κομμάτι.

Κάθε φορά που μου παρουσιάζεται η ευκαιρία προσπαθώ να τα καταφέρω και είμαι χαρούμενος με τα δύο γκολ που έχω πετύχει μέχρι στιγμής προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως το επόμενο γκολ που θα πετύχω θα συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς», ανέφερε ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαρδηνίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.