Μπάγερν Μονάχου: Τέλος οι συζητήσεις με τον Αλάμπα!

Στην πόρτα της εξόδου ο Νταβίντ Αλάμπα. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν!

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος οι συζητήσεις με τον Αλάμπα!

Μόνο με «θαύμα» θα παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νταβίντ Αλάμπα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και για την ώρα δεν έχει ανανεώσει.

Μάλιστα, ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε τόνισε πως ο Νταβίντ Αλάμπα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, ξεκαθάρισε πως οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και δεν υπάρχει προοπτική για την επίτευξη συμφωνίας.

«Η Μπάγερν έκανε τα πάντα για να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Είχαμε πολλές συζητήσεις, αλλά περιμέναμε την απάντηση του στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό δε συνέβη και δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψουμε στις διαπραγματεύσεις.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η πρόταση μας έδειχνε ακριβώς πόσο τον αξιολογούμε, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Δεν ξέρω για τις φήμες περί Ρεάλ. Είναι ελεύθερος να μιλήσεις με όποιον θέλει από την 1η Ιανουαρίου» τόνισε ο Ρουμενίγκε.

Το θέμα είναι βέβαια εάν ο παίκτης φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι ή το χειμώνα πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, έτσι ώστε να πάρει ένα ποσό η Μπάγερν Μονάχου.