Ντάμφρις: Ο δαιμόνιος μπακ της PSV Αϊντχόφεν με νούμερα για εξτρέμ!

Ο Ντάμφρις είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες. Το δεξί μπακ της PSV Αϊντχόφεν με νούμερα για εξτρέμ!

Ντάμφρις: Ο δαιμόνιος μπακ της PSV Αϊντχόφεν με νούμερα για εξτρέμ!

Μας χωρίζουν δύο μήνες από τα ματς του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν και τότε που θα γίνουν τα ματς κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Κάποια πράγματα, ωστόσο, δύσκολα θα αλλάξουν μέχρι τον Φεβρουάριο. Η Αϊντχόφεν είναι μία ομάδα που στην επίθεση μπορεί να σου κάνει τη ζημιά για… πλάκα.

Τρομερά γρήγορη και με αυτοματοποιημένες κινήσεις. Μπορεί τότε να είναι ντεφορμέ, μπορεί και να είναι καλύτεροι απ' ότι είναι τώρα. Πάντως σίγουρα η φιλοσοφία της δεν θα έχει αλλάξει ριζικά. Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ για να μην σκάσει ο Χολέμπας που βγάζει μόνος του όλη τη χρονιά.

Παρακολουθώντας κανείς την PSV δεν θα σταθεί μόνο στον Γκέτσε και στους άλλους που από τη μέση και μπροστά κάνουν πάρτι. Τρομερά επικίνδυνος είναι ο δεξιός της μπακ ο Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της. Πρόκειται για έναν εκρηκτικό και ταχύτατο ποδοσφαιριστή που ανεβαίνει συχνά στην επίθεση. Βγαίνει στην πλάτη της άμυνας σαν σφαίρα και πραγματικά τη αριστερή πλευρά κάθε ομάδας που τον αντιμετωπίζει έχει πολλή δουλειά.

Ναι, είναι μακριά αυτά τα ματς, αλλά δεν γίνεται να μην σταθούμε σε ένα μπακ που έχει που έχει ήδη μέχρι στιγμή πέντε ασίστ και δύο γκολ. Ο Ντάμφρις δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, διότι είχε μολυνθεί από κορονοϊό. Και τα νούμερα του δεν είναι μεγάλα μόνο φέτος. Πέρσι είχε οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ και πρόπερσι τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Πρόκειται για τεράστιο κίνδυνο για τον Ολυμπιακό και για οποιαδήποτε ομάδα.