Φενέρμπαχτσε: Γκολ ο κορυφαίος Πέλκας στην ήττα από την Γκαζιαντέπ (pic + vids)

Ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε με τη Φενέρμπαχτσε στον σημερινό (19/12) αγώνα πρωταθλήματος με την Γκαζιαντέπ και πέτυχε ένα ακόμα γκολ που ακυρώθηκε ως οριακό οφσάιντ, ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Φενέρμπαχτσε: Γκολ ο κορυφαίος Πέλκας στην ήττα από την Γκαζιαντέπ (pic + vids)

Συνεχίζει να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ο Δημήτρης Πέλκας στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε!

Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν πάλι ο κορυφαίος της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη στο σημερινό (19/12) παιχνίδι της στην έδρα της Γκαζιαντέπ για τη 13η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Πέλκας πέτυχε ξανά γκολ στο πρωτάθλημα μετά τις 18 Οκτωβρίου, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 στο 24', όμως οι γηπεδούχοι, που είχαν βασικό τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς, σημείωσαν δύο ακόμα τέρματα και πήραν την πολύτιμη νίκη με σκορ 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του στο 66’, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μια φάση που προκάλεσε πολλά σχόλια στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η Φενέρ παρέμεινε έτσι στους 23 βαθμούς και έχασε ταυτόχρονα την ευκαιρία να πιάσει έστω και με ματς περισσότερο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αλάνιασπορ (26).