Record: «Ο Ματέους Ρέις είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ»

Η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα «Record» ανέφερε πως ο Ματέους Ρέις, τον οποίο θέλει από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο.

Record: «Ο Ματέους Ρέις είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ»

Ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά για αριστερό μπακ και το όνομα του Ματέους Ρέις, δεν βγήκε από το καλοκαίρι, από τη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο ακραίος μπακ της Ρίο Άβε φαίνεται πως θα ντυθεί στα «πράσινα» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα «Record» ανέφερε την Πέμπτη (17/12) ότι η Ρίο Άβε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν φτάσει σε συμφωνία και έρχεται το Σάββατο (19/12) με νέο δημοσίευμα που τονίζει:

«Ο Ματέους Ρέις κατευθύνεται προς το Αλβαλάδε. Ο αριστερός μπακ είναι κοντά στο άλμα. Είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο».

Μία όχι και τόσο ευχάριστη είδηση για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον και την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Αξίζει να θυμίσουμε, πως ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Ρίο Άβε έχει τεθεί στο περιθώριο από τη Ρίο Άβε, καθώς το καλοκαίρι ήθελε να μετακινηθεί στους Πειραιώτες και πίεσε με τον τρόπο του, προς αυτή την κατεύθυνση, μην συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Η διοίκηση της Ρίο Άβε αντέδρασε και τον τιμώρησε, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο. Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι είναι παίκτης υποδομών της Σάο Πάουλο, ενώ έχει δοθεί σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, πριν το καλοκαίρι του 2018 τον αποκτήσει η Ρίο Άβε.