Κούμαν: «Ο Πουτς με αποκαλεί Ρόναλντ και όχι κόουτς και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε πως ο Πουτς τον φωνάζει «Ρόναλντ» και όχι «μίστερ» ή «κόουτς», κάτι το οποίο τον δυσαρεστεί.

Κούμαν: «Ο Πουτς με αποκαλεί Ρόναλντ και όχι κόουτς και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Ρόναλντ Κούμαν με τον Ρίκαρντ Πουτς, ενώ τα επεισόδια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα δεν λένε κοπάσουν και κάθε λίγο προκύπτει και μια νέα ένταση.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα», λίγες μέρες πριν είχε αποκαλύψει πως είναι δυσαρεστημένος με τον παίκτη του, καθώς έμαθε πως είχε βγάλει στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους.

Τώρα, με νέες του δηλώσεις στάθηκε στον μη απαιτούμενο σεβασμό που δείχνει στο πρόσωπό του, λέγοντας πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε, πως ο Πουτς τον φωνάζει «Ρόναλντ» και όχι «μίστερ» ή «κόουτς», όπως συνηθίζουν οι παίκτες να φωνάζουν τους προπονητές τους, κάτι το οποίο τον δυσαρεστεί.

«Ο Πουτς με αποκαλεί Ρόναλντ αντί για προπονητή ή κύριο. Δεν λέω ότι είμαι ναρκισσιστής αλλά τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπάρτσα.