Αντουάν Γκριεζμάν: «Για πάντα στην Ατλέτικο» (vids)

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Ρωσία, ο Γάλλος επιθετικός γνωστοποίησε με ..ντοκιμαντέρ πως θα μείνει για πάντα στους «ροχιμπλάνκος».

Αντουάν Γκριεζμάν: «Για πάντα στην Ατλέτικο» (vids)

Κάτοικος Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι και τα επόμενα χρόνια ο Αντουάν Γκριεζμάν, για λογαριασμό της τοπικής Ατλέτικο. O 27χρονος βιρτουόζος επιθετικός, έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωση του, ώστε να πλαισιώσει τους Λιονέλ Μέσι και Λούις Σουάρεζ στη «γραμμή κρούσης» της.

Ο Γκριεζμάν αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2014, όταν και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πλήρωσε ρήτρα αξίας 30.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σε τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο «Βιθέντε Καλντερόν» και το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» (η νεόκτιστη έδρα των «ροχιμπλάνκος») έχει πραγματοποιήσει 209 συμμετοχές και έχει σημειώσει 112 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος (2018) κατέκτησε το Europa League απέναντι στη Μαρσέιγ,το 2014 το Supercopa, ενώ τη σεζόν 2015-2016, ηττήθηκε από τη συμπολίτισσα Ρεάλ στον τελικό του Champions League.