«Ο Ρέις δείχνει να προτιμά Ολυμπιακό από Σπόρτινγκ»

Ρεπορτάζ πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι ο Ματέους Ρέις προτιμά τον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά τις πιέσεις των «λιονταριών» στην Ρίο Άβε για να τον αποκτήσουν.

«Ο Ρέις δείχνει να προτιμά Ολυμπιακό από Σπόρτινγκ»

Ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt. εκ Πορτογαλίας αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ματέους Ρέις από Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ρίο Άβε έχει δεχτεί προτάσεις και από τους δύο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος σχολιάζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τη Σπόρτινγκ» και «έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις της με την Ρίο Άβε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον η υπόθεση λόγω των Πειραιωτών έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερα για τα «λιοντάρια».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, υπογραμμίστηκε ότι ο Ρέις τέθηκε εκτός πλάνων στη Ρίο Άβε, επειδή πίεσε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος είχε μάλιστα αρνηθεί να παίξει στα προκριματικά του Europa League και έκτοτε προπονείται με τις «ρεζέρβες». Αυτό μαρτυρά την έντονη επιθυμία του να έρθει στον Πειραιά...