Σάλκε: Επιστρέφει ο Χουμπ Στέφενς για τέταρτη φορά!

Ούτε τρεις μήνες δεν κάθισε στον πάγκο της Σάλκε ο Μάνουελ Μπάουμ! Στη θέση του ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος επιστρέφει για τέταρτη φορά στην ομάδα, σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα

Σάλκε: Επιστρέφει ο Χουμπ Στέφενς για τέταρτη φορά!

Μία ακόμη αλλαγή στον πάγκο της Σάλκε που παραπαίει στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν στον πάγκο από τον Μάιο του 2019 αλλά φέτος η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά.

Έτσι απολύθηκε και ανέλαβε ο Μάνουελ Μπάουμ, ο οποίος ήταν στην Άουγκσμπουργκ για τρία χρόνια αλλά στην Σάλκε δεν άντεξε και αποχώρησε πριν ακόμη συμπληρώσει τρίμηνο!

Σύμφωνα με σημερινά (18/12) Γερμανικά δημοσιεύματα, στον πάγκο της Σάλκε θα επιστρέψει για τέταρτη φορά, ο Χουμπ Στέφενς.

Ο έμπειρος προπονητής στο παρελθόν έχει σώσει ξανά τη Σάλκε και ενδεχομένως αυτό να μετρήσει και να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για την ώρα, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί θα καθίσει στον πάγκο σε δυο αγώνες που έχουν απομείνει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για λίγες μέρες αφού στις αρχές του έτους θα έχουμε και πάλι σέντρα στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί λοιπόν εάν ο Στέφενς θα συνεχίσει και το νέο έτος ή θα είναι μια λύση για 2-3 παιχνίδια.