Νάπολι: Νοκ άουτ ο Μέρτενς για τρεις εβδομάδες

Άτυχος στάθηκε ο Ντρις Μέρτενς στον αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ για το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Νάπολι: Νοκ άουτ ο Μέρτενς για τρεις εβδομάδες

Σοβαρό πλήγμα για τη Νάπολι, η οποία εκτός από τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ (1-0) την Τετάρτη (16/12) για τη 12η αγωνιστική της Serie A έχασε και τον Ντρις Μέρτενς.

Ο 33χρονος Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Μιλάνου και έγινε αναγκαστική αλλαγή πολύ νωρίς, μόλις στο 16ο λεπτό του αγώνα, αφού χτύπησε γυρίζοντας τον αστράγαλό του.

Ο άτυχος παίκτης υποβλήθηκε την επομένη σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης το λιγότερο για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων.

«Ο Ντρις Μέρτενς υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο στην κλινική "Πινέτα Γκράντε" την Πέμπτη (17/12) μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης (16/12) με αντίπαλο την Ίντερ. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αριστερό αστράγαλό του.

Ο Μέρτενς έχει ήδη ξεκινήσει να υποβάλλεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο πρόκειται να συνεχίσει στο Βέλγιο την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε τρεθς εβδομάδες» ανέφερε συγκεκριμένα η επίσημη ενημέρωση σήμερα (17/12) του ιταλικού συλλόγου.