Κλοντ Πιελ: «Ανοησίες τα περί διακοπής δανεισμού του Ρέτσου»

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το κλαμπ σκοπεύει να διακόψει τον δανεισμό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Κλοντ Πιελ: «Ανοησίες τα περί διακοπής δανεισμού του Ρέτσου»

Δημοσιεύματα στη Γερμανία ανέφεραν ότι η Σεντ Ετιέν σκέφτεται ακόμη και την διακοπή του δανεισμού του Πάνου Ρέτσου ο οποίος είναι τραυματίας από τις 25 Οκτωβρίου.

Όμως ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Πιελ διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ρέτσου από την Σεντ Ετιέν.

«Δεν θα σχολιάσω τις ανοησίες που ακούγονται από το εξωτερικό. Ο Πάνος έπαιξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε όσα ματς δεν είχε αγωνιστεί για αρκετούς μήνες.

»Δημιουργήθηκε μια φλεγμονή στο ηβικό οστό και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είσαι ποτέ βέβαιος για το διάστημα που απαιτείται για την αποθεραπεία» είπε ο Πιελ.

Και συνέχισε: «Ο Πάνος είναι πολύ επαγγελματίας και μας λείπει πολύ γιατί ήρθε εδώ για να καλύψει τo κενό που άφησε ο Ουέσλεϊ Φοφανά. Το πότε θα επιστρέψει θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις που θα κάνει».

Ο Ρέτσος τραυματίστηκε στην ήττα της Σεντ Ετιέν με 2-0 από τη Μετς για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Χτύπησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε και αμέσως ζήτησε αλλαγή.

Ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός στάθηκε άτυχος για μια ακόμη φορά στην καριέρα του και πάνω που πήγαινε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα καθώς αυτό ήταν το δεύτερο ματς που ξεκινούσε βασικός στη Σεντ Ετιέν.