Τι είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το περιστατικό με τον τέταρτο διαιτητή (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε, όπως είναι λογικό, στο περιστατικό με τον τέταρτο διαιτητή στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ.

Τι είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το περιστατικό με τον τέταρτο διαιτητή (vid)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα τα έβαλε με τον τέταρτο διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την γκέλα, ο κόουτς εξέφρασε την δυσαρέσκεια του και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως έπρεπε να παιχτούν περισσότερα λεπτά ποδοσφαίρου και για αυτό τον λόγο διαμαρτυρήθηκε.

«Είπα ότι τα τέσσερα λεπτά δεν ήταν αρκετά. Ο Γκαμπριέλ ήταν κάτω για τρία λεπτά, έγιναν έξι αλλαγές και ο τερματοφύλακας έκανε 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά για να κάνει το βολέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Πεπ Γκουαρντιόλα ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα έχανε βαθμούς με τη Γουέστ Μπρομ και δεν επέτρεπε στον τέταρτο να δείξει τις καθυστερήσεις, διότι διαφωνούσε μαζί του!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ με την οποία έμεινε στο 1-1. Όλα τα λεφτά, ωστόσο ήταν η αντίδραση του Γκουαρντιόλα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Καταλανός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκουαρντιόλα παρεμπόδιζε τον τέταρτο διαιτητή όταν εκείνος προσπαθούσε να σηκώσει την πινακίδα για να δείξει τον επιπλέον χρόνο που θα παιζόταν.