Αντρές Ινιέστα: Νοκ άουτ για τέσσερις μήνες!

Ο Αντρές Ινιέστα χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες!

Αντρές Ινιέστα: Νοκ άουτ για τέσσερις μήνες!

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αντρές Ινιέστα. Ο Ισπανός άσος που αγωνίζεται στην Βίσελ Κόμπε, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και όπως ενημέρωσε η ομάδα του θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες!

Η Βίσελ Κόμπε ανακοίνωσε πως χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση ύστερα από τη ρήξη που υπέστη στον τένοντα του δεξιού ποδιού.

Ο Αντρές Ινιέστα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Ιαπωνία, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σύντομα, αλλά κι ένα μέρος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 36χρονος Αντρές Ινιέστα φέτος είχε έξι γκολ και οχτώ ασίστ σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βίσελ Κόμπε.

Η ομάδα του η οποία βρίσκεται στη 12η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ασιατικού Champions League.

Ο Ινιέστα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν 2017-18 και εν συνεχεία υπέγραψε στην Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία.

Ο Ισπανός, εμβληματικός, μέσος, σε συνέντευξη του, πέρσι στο «DAZN», αποκάλυψε τις προθέσεις του για την «επόμενη μέρα» μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Σίγουρα θα επιχειρήσω να ασχοληθώ με την προπονητική όταν αποσυρθώ. Αν και τώρα είναι δύσκολα να με φανταστώ σε αυτήν τη θέση, αισθάνομαι ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική» είχε δηλώσει ο Ινιέστα.