Σμιντ για τους στόχους Αϊντχόφεν: «Θέλουμε και το Κύπελλο Ολλανδίας»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν Ρόγκερ Σμιντ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι στόχος της ομάδας του είναι φέτος και το Κύπελλο Ολλανδίας, το οποίο ο σύλλογος δεν έχει κατακτήσει από το 2012.

Σμιντ για τους στόχους Αϊντχόφεν: «Θέλουμε και το Κύπελλο Ολλανδίας»

Την Ντε Γκράαφσαπ αντιμετωπίζει αύριο (16/12) η Αϊντχόφεν στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου του ολλανδικού Κυπέλλου. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Ρόγκερ Σμιντ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξεκουράσει παίκτες για το συγκεκριμένο ματς, αφού στόχος του είναι το τρόπαιο, το οποίο ο σύλλογος δεν έχει κατακτήσει από το 2012.

«Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και ο στόχος μας είναι σαφής. Ανταγωνιζόμαστε πάντα για τη νίκη και θέλουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Θέλουμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Στην προηγούμενη φάση του θεσμού η Ντε Γκράαφσαπ είχε νικήσει την Τβέντε και αυτό αποδεικνύει ότι είναι μία ισχυρή ομάδα που μπορεί να μας εκπλήξει», είπε σχετικά στις δηλώσεις του.

Σημειώνεται ότι πριν την «αυγή» του νέου έτους η Αϊντχόφεν έχει να δώσει τρεις ακόμα αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος είναι ο αυριανός στο Κύπελλο. Εν συνεχεία ακολουθούν τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα κόντρα σε Βάαλβαϊκ (19/12) και Φένλο (22/12), ενώ μετά την διακοπή η πρώτη αναμέτρηση για τον σύλλογο είναι το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στις 10 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική της Eredivisie.

Τέλος, σημειώνεται πως η Αϊντχόφεν βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος έπειτα από το πέρας 12 αγωνιστικών και απέχει μόλις τρεις πόντους από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.