Σπανταφόρα: «Τα δεδομένα είναι λίγο καλύτερα, αλλά δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα γήπεδα»

Στην Ιταλία θεωρούν πως είναι νωρίς για να ανοίξουν τα γήπεδα για τον κόσμο. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα.

Σπανταφόρα: «Τα δεδομένα είναι λίγο καλύτερα, αλλά δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα γήπεδα»

«Θα είναι σημαντικό όταν είναι δυνατόν, με ασφάλεια, να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο, όπως συμβαίνει στην Αγγλία, αν και με μειωμένο αριθμό», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Όσον αφορά την Αγγλία, ο ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα σημείωσε: «Είναι διαφορετικό για εκείνους που παρακολουθούν τα παιχνίδια στην τηλεόραση, αλλά και για εκείνους που παίζουν. Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που βρίσκονται φίλαθλοι και τους υποστηρίζουν. Συνεργαζόμαστε για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό, ακόμη και αν τώρα είναι ακόμα πολύ νωρίς με τους αριθμούς που υπάρχουν. Δεν κάνω ανακοινώσεις, αλλά είναι σίγουρα κάτι που συμμερίζομαι».

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο. Τα δεδομένα είναι λίγο καλύτερα, αλλά δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε ξανά τα γήπεδα. Ελπίζουμε ότι θα μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Εργαζόμαστε γι' αυτό το άνοιγμα, αλλά επίσης και για τα γυμναστήρια, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο του αθλητισμού».