Άντερλεχτ: «Ελπίζει να απαλλαγεί από τον Βράνιες»

Ο Όγκνιεν Βράνιες πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Άντερλεχτ. Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, η ομάδα ελπίζει να απαλλαγεί από πέντε συμβόλαια, εκ των οποίων το ένα είναι αυτό του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού.

Άντερλεχτ: «Ελπίζει να απαλλαγεί από τον Βράνιες»

Ακόμη ένα…επεισόδιο στο Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες και το μέλλον του στην Άντερλεχτ. Δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για προσπάθεια της Βελγικής ομάδας να απαλλαγεί από πέντε συμβόλαια και ένα από αυτά είναι του Βόσνιου αμυντικού με θητεία στην ΑΕΚ.

Μπορούμε να πούμε πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει ο Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ και η λογική λέει πως μέσα στον μήνα θα έχουμε εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Capitale», ο βελγικός σύλλογος σκοπεύει να απαλλαχθεί τον Γενάρη από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζει.

Σε αυτά λοιπόν συμπεριλαμβάνεται του Βόσνιου αμυντικού και μένει να φανεί εάν θα μείνει ελεύθερος, έτσι ώστε να κοιτάξει και πάλι την περίπτωσή του η ΑΕΚ.

«Υπάρχουν ακόμα μαύρα “οικονομικά” σύννεφα πάνω από το Lotto Park. Τον Ιανουάριο η Αντερλεχτ ελπίζει να απαλλαγεί από πέντε παίκτες για πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και καταλήγει «αυτοί είναι οι Μίλιτς, Σανέχ, Βράνιες, Τέλιν και Μπακαλί. Με την απομάκρυνσή τους ο σύλλογος θα περικόψει 5 εκατ. ευρώ σε μισθούς. Ο Κομπανί δεν τους υπολογίζει πια για τις αποστολές της Αντερλεχτ».