Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν θα κατέβει για πρόεδρος της UEFA»

Ο Μίνο Ραϊόλα σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα διεκδικήσει την προεδρία της UEFA όταν βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν θα κατέβει για πρόεδρος της UEFA»

Έχει φτάσει 39 ετών και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής και να κερδίζει τις εντυπώσεις στα γήπεδα. Αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν υπάρχει ταλέντο, προσόντα και φυσικά καλή ζωή. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που συνεχίζει να εκπλήσσει με τα κατορθώματα του.

Ο ίδιος δεν έχει σκοπό να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν μπορεί άλλωστε να διανοηθεί τη ζωή του μακριά από το χορτάρι. Πάντως αν κρίνουμε απ' όσα δήλωσε ο ατζέντης του, ο Μίνο Ραϊόλα ο Ζλάταν έχει ακόμα χρόνια μπροστά του. Ένας πραγματικός μύθος του ποδοσφαίρου για τον οποίο ο εκπρόσωπος του είπε:

«Έχω δει τόσους παίκτες στην καριέρα μου που ήταν κουρασμένοι στην ηλικία του Ζλάταν. Σχεδόν τους λυπόμουν που ήθελαν να συνεχίσουν. Δεν έχω δει ποτέ αυτή την κούραση από εκείνον. Για μένα, μπορεί εύκολα να παίζει για άλλα πέντε χρόνια».

Ο Ραϊόλα μίλησε και για το πέρασμα του Σουηδού στράικερ από το MLS και για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι ήταν χάσιμο χρόνου για τον ποδοσφαιριστή. «Μετάνιωσα που τον πήγα στο MLS, ήταν χάσιμο χρόνου».

Ο Ιταλός ατζέντης, πάντως μίλησε και για το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς μετά το τέλος της καριέρας του. Τόνισε ότι ο πελάτης του δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την προεδρία της UEFA. « Στο μέλλον, θα αναλάβει σημαντικό ρόλο, ίσως να γίνει και πρόεδρος της UEFA, ώστε να αλλάξει το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά.