Λίβερπουλ: Εκτός για δύο μήνες ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες όπως έκανε γνωστό η Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Εκτός για δύο μήνες ο Τσιμίκας

Άτυχος γι' ακόμα μία φορά στέκεται ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ το καλοκαίρι έκανε άλμα στην καριέρα του πηγαίνοντας από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, όμως, η τύχη του γύρισε και πάλι την πλάτη.

Στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ ο Τσιμίκας τραυματίστηκε και το πρόβλημα του φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των Reds. Η Λίβερπουλ έχει "χτυπηθεί" αρκετά από τους τραυματισμούς και τελευταίο της "θύμα" είναι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

Ο Τσιμίκας τραυματίστηκε στο ματς με τη Μίντιλαντ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα ο Τσιμίκας τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο στον οπίσθιο χιαστό. Το θετικό αυτής της ιστορίας είναι ότι ο διεθνής αμυντικός γλίτωσε τη ρήξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ο "Τσίμι" έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να επιστρέψει στη δράση. Για το θέμα μάλιστα μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, που έκανε γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός ο ποδοσφαιριστής.