Φαν Ντερ Φάαρτ: «Δεν ήμασταν φίλοι με τον Ζλάταν- Ο Μέσι δεν θα κέρδιζε τίτλους όπως του Μαραντόνα»

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ αποκάλυψε γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενώ εξηγεί γιατί ο Μέσι δεν θα ξεπεράσει τον Μαραντόνα

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Δεν ήμασταν φίλοι με τον Ζλάταν- Ο Μέσι δεν θα κέρδιζε τίτλους όπως του Μαραντόνα»

Αποκαλυπτικός και… επικριτικός εμφανίστηκε ο Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος μίλησε για το ότι δεν κατάφερε ποτέ να τα βρει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο γήπεδο, ενώ εξήγησε την άποψή του γιατί ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φτάσει ποτέ τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε με τον Ιμπραΐμοβιτς ​στον Άγιαξ και τόνισε πως ο έντονος ανταγωνισμός που υπήρχε μεταξύ τους, δεν το βοήθησε.

«Ήμασταν νέοι τότε και οι δύο, ήθελε να είναι ο Νο 1 και ήθελα το ίδιο. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά ήμασταν συμπαίκτες στο γήπεδο. Ήταν Νο 9 και ήμουν το Νο 10 », ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός παλαίμαχος στο Tuttosport για να συνεχίσει αποθεώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δεν ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς ο καλύτερος παίκτης που έχω συνεργαστεί αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν τυχερός που έπαιζα μαζί του στη Ρεάλ. Μιλάμε για μια "μηχανή" ικανή να πετύχει 700 γκολ στην καριέρα του. Δεν θα υπάρξει ξανά άλλος παίκτης όπως αυτός ή ο Λιονέλ Μέσι. Παρεμπιπτόντως προτιμώ τον Ρονάλντο, λόγω της νοοτροπίας του και επειδή κερδίζει παντού».

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ ωστόσο, πιστεύει ότι κανείς δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Ο Ρομάριο ήταν το είδωλο μου, αλλά ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Πέτυχε κάτι το μοναδικό στη Νάπολι. Κέρδισαν μόνο δύο πρωταθλήματα Ιταλίας στην ιστορία τους χάρη σε αυτόν. Ο Μέσι είναι πρωταθλητής αλλά, πιστέψτε με, αν θα πήγαινε σε έναν σύλλογο όπως το Αμβούργο, θα βελτιωνόταν αλλά δεν θα κέρδιζαν τίτλους όπως έκανε ο Ντιέγκο με τη Νάπολι και την Αργεντινή. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει».