Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να αναγκαστεί να με διώξει»

Ο Νίκλας Μπέντνερ αποκάλυψε πως το 2013 είχε βρίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, για να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να αναγκαστεί να με διώξει»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Νίκλας Μπέντνερ, λέγοντας πως το 2013 είχε… βρίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, για να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Ο Δανός επιθετικός, μιλώντας στο «Four Four Two», αποκάλυψε την σπάνια ιστορία αυτή. Έχοντας επιστρέψει από τον δανεισμό στη Γιουβέντους, ήθελε να μετακινηθεί στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έδινε την συγκατάθεσή του και έτσι ο Μπέντνερ αποφάσισε να το πάει στα άκρα.

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει», αποκάλυψε ο Μπέντνερ για να συμπληρώσει: «Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε».

Ο Δανός έμεινε στην Άρσεναλ και είχε σημειώσει δύο γκολ σε 14 συμμετοχές πριν αποχωρήσει για την Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη.